O nas

 

Prijetno gostišče se nahaja le slabo uro od mestnega vrveža proti Črnovrški planoti. Odlikuje ga dolgoletna tradicija. Gostilna namreč deluje od leta 1888, na zdajšnji lokaciji pa od leta 1927. Svojim gostom nudimo le najboljše – okusno domačo hrano in nočišče v okolici, kjer je nešteto možnosti za preživljanje prostega časa.

V penzionski a la carte ponudbi boste našli regionalne specialitete, vegetarijansko hrano, dietno hrano, sestavili si boste samopostrežni zajtrk in podobno. Pogostili vas bomo z lokalnimi in hišnimi specialitetami: žlikrofi, štruklji in doma pripravljenimi sladicami – med njimi najbolj poznana sladica ‘ferdinand’. Oglejte si našo ponudbo in galerijo domačih dobrot.

Za tiste, ki bi želeli prenočiti, so na voljo dvoposteljne sobe z lastno kopalnico in tušem. Na voljo je tudi brezplačno javno parkirišče. Gostišče predstavlja idealno izhodiščno točko za raziskovanje naravnih lepot Slovenije. V okolici na vas čakajo dolge sprehajalne poti in bujni gozdovi ter smučišča Bor in Javornik. Vso potrebno opremo lahko najamete v gostilni Metka.